Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

Lunsjmøte med Åsne Seierstad

arrangementet ble avsluttet

Lunsjmøte med Åsne Seierstad

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

8. Desember 2022, 12:00 - 13:00

Beskrivelse

Møt Åsne Seierstad til samtale om hennes nye bok «Afghanerne».

Forfatter og journalist Åsne Seierstad drar i denne boken tilbake til Afghanistan, tjue år etter at hun skrev «Bokhandleren i Kabul».

Etter at USA trakk seg ut av og overlot landet til Taliban, skjedd det store endringer. Åsne Seierstad møter i denne boken tre afghaneren som på ulike måter er preget av endringene. Hun møter en Taliban-kriger, en kvinneaktivist og en ung kvinnelig student.

Boken ble nominert til Brageprisen med følgende grunn:

I formidabel fortelling synliggjør «Afghanerne» hvordan afghanske kvinners situasjon endres over natten, at fremtidsdrømmer knuses og at deres fremtidige skjebner ligger i hendene på religiøse fanatikere. (...) Åsne Seierstad er en suveren formidlingskunstner som utnytter spenningsskapende elementer i kildematerialet og skriver frem sterke scener i en stram fortellertråd… Åsne Seierstad står frem som en modig fortolker av vår nærmeste samtid. Afghanerne blir stående som inngangsport til fortellingen om de menneskelige omkostningene i lys av NATOs engasjement og Norges rolle i Afghanistan, også politisk blir Afghanerne et viktig samtidshistorisk dokument.»


Arrangementet er en del av serien «Fortellinger om flukt» der vi gjennom litteraturen ønsker å sette fokus på det å være på flukt.

Arrangør

Finn billetter til våre arrangementer her! Alle arrangementer som ikke krever billetter blir ikke listet her. En komplett oversikt finner du på www.grimstadbibliotek.no.

Lokale

Salen, Jernbanebrygga 1, 4876 Grimstad

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.