Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Shortcuts

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Lun Trio på kullebunden

arrangementet ble avsluttet

Lun Trio på kullebunden

Fra 200,00 NOK

Sted

Dato

24. Februar 2024, 19:00 - 21:30
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Lun Trio er - som navnet antyder - en lun og trivelig forsamling. Som navnet ikke antyder har ensemblet base på Nesodden.Trioen spiller soft og melodiøs jazz (og litt annet), og betrakter seg selv som et "oppvarmingsband for sjel og sinn".Trioen består av:
- Ole Marius Melhuus, bass og kor/vokal
- Trude Thorsdatter Evensen, sax og kor/vokal
- Asbjørn Mo, keyboard og kor/vokalOle Marius (f. 1956) er ensemblets nestor og klippefaste grunn. Etter musikkutdannelse har bassen vært hans hovedlevebrød i over 40 år. Han er fortrolig med alt fra svensk dansbandsmusik til Absolute PlingPlong, og omtrent alt som er i mellom de to ytterpunktene.Trude (f. 1968) er en supermusikalsk multi-instrumentalist. Hun synger vakkert eller røft, alt etter behov, og hun saxofonerer alt (!) fra sopran til baryton. Storband, Pink Floyd-tribute, rockeband, soul/funk/R&B: Trude kjeder seg sjelden.Asbjørn (f. 1967) har spilt piano siden 6-årsalderen. Han tapte sitt hjerte til jazzen i 10-årsalderen, men går ikke av veien for de fleste stilarter - så lenge det ikke stilles overdrevne krav til notelesing. Han har ellers gjort seg bemerket som konferansier for Oppegård Janitsjars årlige Nyttårskonserter siden 1994.Vi kan love en silkemyk og trivelig opplevelse. Velkommen!

Lokale

Kullebunden Spiseri, Jan Baalsruds plass 5, 1410 Kolbotn

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer