skip to main content

Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event?

Sjekk ut disse håndplukkede kommende!For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.
Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

LÜDO

arrangementet ble avsluttet

LÜDO

Fra 75,00 NOK

Sted

Dato

11. September 2021, 20:00 - 23:00

Beskrivelse

LÜDO

Akrobatikk? Fargerike kostymer? Brøl som høres ut som dyr i fangenskap? Er Cirkus Arnardo i byen..? Neida, det er bare gutta i Lüdo!

På bare to år har dette progressive hardcorebandet virkelig etablert seg som et av de mest spennende up-and-coming bandene i Norge. De har blitt personlig valgt ut som support for norske rockelegender som Honningbarna, The Dogs, og The Good the Bad and the Zugly. De leverer alltid et forrykende sceneshow som kan matches av de færreste.

Hvor deres første plate, "Manifesto" var en stødig introduksjon til et spennende ungt band med et budskap å formidle, så er deres nye plate "Seconds to Minutes... Minutes to Days" lyden av kaos satt i system. Med innslag av oddetakter, temposkifter og fengslende poprefrenger, som fortsatt leveres med en ubenektelig punkånd, så er det ingen tvil om at dette er et band som kan fremdrive samme energi i studio som på scenen.

Support:

Way Down The Rainbow er en gjeng fra Kongsberg som som spiller energisk og lidenskaplig indierock.

Med en blanding av vill energi, sterke følelser, teknisk spilling og fryktløse opptredener kan du forvente deg en konsert på øverste hylle!

Før verden ble satt på pause satte Way Down The Rainbow sine første fotspor i utlandet. De var først i “Elevator Studios” Liverpool der de spilte inn singelen “Chasing Clouds”, deretter tok de turen til Nederland hvor de spilte på direktesendt TV. Låta “Slacker Friends” har også klatret opp på 16. plass på “Norway Viral 50” på Spotify. I løpet av året har de sluppet flere låter, og vi gleder oss stort til å høre de live når de spiller på Sub Scene 11. september!

Arrangør

Lokale

Sub Scene Sub Scene, Rosenkrantz' gate 17, 0160 Oslo

Hjelp - FAQ

  • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

    Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

  • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

    Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

  • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

    Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

  • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

    Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

  • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

    Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer