LÜDO

Rosenkrantz' gate 17, 0160 Oslo
11. September 2021, 20:00 - 23:00
Super arrangør
Billetter 75,00 NOK - 150,00 NOK
Billetter 75,00 NOK - 150,00 NOK

LÜDO

Akrobatikk? Fargerike kostymer? Brøl som høres ut som dyr i fangenskap? Er Cirkus Arnardo i byen..? Neida, det er bare gutta i Lüdo!

På bare to år har dette progressive hardcorebandet virkelig etablert seg som et av de mest spennende up-and-coming bandene i Norge. De har blitt personlig valgt ut som support for norske rockelegender som Honningbarna, The Dogs, og The Good the Bad and the Zugly. De leverer alltid et forrykende sceneshow som kan matches av de færreste.

Hvor deres første plate, "Manifesto" var en stødig introduksjon til et spennende ungt band med et budskap å formidle, så er deres nye plate "Seconds to Minutes... Minutes to Days" lyden av kaos satt i system. Med innslag av oddetakter, temposkifter og fengslende poprefrenger, som fortsatt leveres med en ubenektelig punkånd, så er det ingen tvil om at dette er et band som kan fremdrive samme energi i studio som på scenen.

Support:

Way Down The Rainbow er en gjeng fra Kongsberg som som spiller energisk og lidenskaplig indierock.

Med en blanding av vill energi, sterke følelser, teknisk spilling og fryktløse opptredener kan du forvente deg en konsert på øverste hylle!

Før verden ble satt på pause satte Way Down The Rainbow sine første fotspor i utlandet. De var først i “Elevator Studios” Liverpool der de spilte inn singelen “Chasing Clouds”, deretter tok de turen til Nederland hvor de spilte på direktesendt TV. Låta “Slacker Friends” har også klatret opp på 16. plass på “Norway Viral 50” på Spotify. I løpet av året har de sluppet flere låter, og vi gleder oss stort til å høre de live når de spiller på Sub Scene 11. september!

Vil du ha flere eventer?

Meld deg på her for å få et samlet event-utvalg på e-post