Loveguns og Onsdagsbandet spiller utendørs i sentrum av Kvinesdal

Loveguns og Onsdagsbandet spiller utendørs i sentrum av Kvinesdal

Fra 475,00 NOK

Sted

Dato

8. Juli 2023, 19:00 - 9. Juli 2023, 00:00

Beskrivelse

Loveguns og Onsdagsbandet spiller utendørs i sentrum av Kvinesdal.

Loveguns
er et allsidig, uhøytidelig, energisk, og ustoppelig Duracell-band som leverer friskt, humørspredende og inkluderende livemusikk med et bredt og variert coverlåt-repertoar.

Onsdagsbandet
kjennes som et av de
beste liveband innen sin sjanger, de skaper alltid topp stemning og fullt dansegulv!

Onsdagsbandet
har et omfattende
repertoar som lar deg reise gjennom 70, 80
og 9o tallet frem til dagens listepop. Med
både mannlig og kvinnelig vokalist lager de et variert show i alle sjangere, hvor det legges stor vekt på at alle i publikum skal få servert sine favorittlåter.

Dette kommer bli en folkefest av de sjeldne!

Forhåndskjøp: 475,- +avgift
I døra: 550,-

Lokale

Kroa Kvinesdal, Nesgata 36A, 4480 Kvinesdal

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag Mer