Lola Club x Landstreff On Tour 2020 // 6 artister på 6 uker //

arrangementet ble avsluttet

Lola Club x Landstreff On Tour 2020 // 6 artister på 6 uker //

Billetter fra 600,00 NOK

Sted

Dato

14. Februar 2020, 22:00 - 3. April 2020, 03:00

Beskrivelse

‼️LANDSTREFF ON TOUR 2020 ‼️ 

Vi på Lola Club har gleden av å invitere til en ny runde med det populære konseptet Landstreff on Tour. Norges største Club Tour Festival! Fjorårets turne var en kjempe suksess med utsolgte konserter og ellevill stemning i samtlige byer. Årets Landstreff blir enda større og villere når vi tar med noen av Norges beste russeartister til fem utvalgte byer.

Artistene som skal sørge for noen sinnsyke fester i en by nær deg er ingen andre enn følgende:
⚜️ZI - 14.03
⚜️El Papi - 28.03
⚜️Haux - 06.03
⚜️Soppgirobygget - 20.03
⚜️DJ Loppetiss - 27.03
⚜️Dolla$Bae - 03.04

NB: Det er ID 18+ på alle eventene, gyldig legitimasjon vil kreves (pass, førerkort, bankkort med bilde), og det er IKKE tillatt med medbrakt alkohol. Du vil ikke gå glipp av dette! Sikre russegruppen din billetter før det blir utsolgt.

PS: Billetter refunderes ikke.

Lokale

Stortorget 4, 9008 Tromsø

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.