Lol-dukke coloring-sider som kan skrives ut

arrangementet ble avsluttet

Lol-dukke coloring-sider som kan skrives ut

Billetter fra 0,00 NOK

Online arrangement

Dato

1. Juni 2022, 18:00 - 1. Desember 2022, 00:00

Beskrivelse

Gjør deg klar til LOL (le høyt) overbelastning! Tegninger til fargelegging er en av de mest favorittaktivitetene for både barn og foreldre. Faktisk har farging vist seg å redusere stress og angst, øke konsentrasjonen og øke hjernekraften hos barn i alle aldre. Her er noen morsomme måter du kan gi de små sjansen til å LOL over noen fargerike sider: 1. Gjør det til et spill! Lat som du spiller LOL med dem og se hvor lenge de kan vare uten å miste sin kule. Det er greit hvis de taper i utgangspunktet – Bare sørg for at de ikke slutter for tidlig!

Barn elsker å fargelegge og ha det gøy, men det er viktig å huske å holde fargeleggingssidene rene. Det er der utskrivbare kleurplaat lol kommer inn. Du kan lage bedårende og emosjonelle fargeleggingssider med barna dine som de vil verne om i mange år fremover.

La oss farge lOL dukker på https://kleurplaat123.nl/film-...

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.