Liv i balanse I: Chakrareise - med mediyoga, meditasjon og gong - kveldstid

14. Desember 2017, 17:00 - 19:00

Medisinsk yoga og mindfulness Oslo, Dronningens gate 23, 0154 Oslo


Denne kvelden fordyper vi oss i urgammel yogisk kunnskap om energihjul i kroppen (Chakra). Det blir både litt teori, øvelser og meditasjoner for å skape balanse i energisystem, samt utforsker vi hvordan lyden fra gong, syngeboller og andre autentiske instrumenter påvirker de forskjelige energisentre.

Kvelden avsluttes med en lenger avspenning med gong.
Øvelser tilpasses slik at alle kan bli med!

PRIS: Kr. 300
INFO: mediyoga.oslo@gmail.com
KURSHOLDER: Maria Andersen, mediyoga lærer og terapeut, gongmester, gongterpauet og gongyogalærer.

Ifølge yogisk perspektiv mennesket er et energi system, derfor sykdommer og problemer som rammer oss - både fysiske og emosjonelle - er et resultat av blokkeringer i energistrømmen i chakrasystemet.
Til hver chakra hører det en endokrin kjertel, en kroppsdel, et organ, et sans, en følelse. De 7 hovedchakraer er plassert langs ryggraden, så øvelser er også med på å styrke rygg / hofter / mage / skuldrer / nakke.

Passer for deg enten du har noen fysiske, emosjonelle utfordringer eller/og ønsker mer kunnskap om menneskets-energisystem

Vi holder: Ullmatter og pledd, sitteputer.

Ta med: Ledige klær, vannfalske og et åpent sinn.

Kvelden avsluttes med te / snakcs.

Påmelding er bindende. Du sikrer deg plass ved å kjøpe billett.
Medisinsk yoga og mindfulnes Oslo forbeholder seg retten til å avlyse kurs ved for få deltakere. Du får i så fall beskjed om kansellert event minimum 24 timer før eventet. Innbetalt beløp (utenom service gebyr) vil bli refundert.
Ved avmelding billett refunderes ikke, men kan overføres til en annen person. I spesielle tilfeller kan billett overføres til neste liknende event (forbeholdt om leidg plass), hver tilfelle vurderes separat.

Billett

Stengt