skip to main content

LITTLE WOMEN - 3. klasse musikkteater ved NSKI Høyskole

LITTLE WOMEN - 3. klasse musikkteater ved NSKI Høyskole

Fra 150,00 NOK

Sted

Flere tidsluker

28 Mai 2024 - 29 Mai 2024
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer

Beskrivelse

Tredjeklasse musikkteater ved NSKI Høyskole avslutter sin skolegang med musikalen LITTLE WOMEN!

IBSEN Museum & Teater, Henrik Ibsen gate 26, 0255 Oslo.

LITTLE WOMEN

The Broadway Musical

Based on the novel by Louisa May Alcott

Book by Allan Knee

Music by Jason Howland

Lyrics by Mindi Dickstein

Basert på Louisa May Alcotts liv, følger Little Women oppveksten til søstrene, Jo, Meg, Beth og Amy March. 

Musikalen er satt i Concord, Massachusetts på 1860-tallet, under den amerikanske borgerkrigen, hvor deres far tjener som feltprest. Handlingen viser både det virkelige livet til jentene, samt et innblikk i fantasien til Jo i form av de melodramatiske novellene hun skriver.

Little Women er en historie om kjærlighet, familie, eventyr, sorg, mot og drømmer.

Denne tidløse historien som kom til Broadway i 2005, kommer nå til Oslo og IBSEN Museum og Teater. Avgangselevene på musikkteater gleder seg til å fortrylle dere med denne fantastiske historien, og ønsker dere en god fornøyelse!

Regissør: Lars Jacobsen

Arrangør: NSKI Høyskole

Arrangør

NSKI Høyskole tilbyr treårig bachelorutdanning innen skuespillerfag, musikkteater, manus og regi, og er den eneste høyskolen i Skandinavia der Method Acting ligger til grunn for all undervisning.

Gjennom året tilbyr vi billetter til våre studentforestillinger og visninger, samt andre arrangementer.

Velkommen!

Lokale

IBSEN Musem & Teater, Henrik Ibsens gate 26, 0255 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag mer