Gå til hovedinnhold

LIGHT AT THE END-SLIPPFEST // TWOMINUTESHATE // VBRC

LIGHT AT THE END-SLIPPFEST // TWOMINUTESHATE // VBRC

Fra 100,00 NOK

Sted

Dato

5. Oktober 2024, 20:00 - 6. Oktober 2024, 01:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

LIGHT AT THE END (SLIPPFEST) // TWOMINUTESHATE // VBRC 

Vinger Blues & Rock Club
Lørdag 5. oktober 2024 // 20.00 // 18 år
Billetter fra kr 100
-----------------------------
-----------------------------

LIGHT AT THE END

Kongsvingerbandet Light At The End (LATE) spiller melodiøs hardcore og skatepunk som vil treffe deg like hardt i hjertet som i hjernen. LATE består av 5 herrer i sin beste alder og gir deg all mulighet til å danse og synge med i piten. Med låter om alt fra antifascisme, antikapitalisme, fremmedgjøring og utenforskap kommenterer de sin egen samtid. Temaer som dessverre tåler tidens tann.Med bred liveerfaring leverer LATE solide sceneshow som sørger for at du kan gå hjem både svett og hes. Her har du muligheten til å synge med fra første til siste strofe. Bandets medlemmer har i tidligere prosjekter stått på scener i Norge, USA, Kina, Tyskland, Polen, Tsjekkia og Nederland. Trang turnévan og full punkintegritet er på plass når LATE går på scenen. 

Det var fullt hus sist de hos oss og nå kommer de tilbake for å feire utgivelsen av sin første EP! Vi er glade for at de legger slippfesten til Vinger Blues & Rock Club! Bli med på feiringen du også.

TWOMINUTESHATE

De fremadstormende pop-punkerne i TwoMinutesHate fra Oslo stiller væpnet med uimotståelig fengende melodier som fester seg som gaffa i hjernebarken!

Tydelig preget av å ha vokst opp med Blink 182-plakater på veggene og NOFX på discman'en, ble firkløveret bak din neste favorittlåt satt til verden rett før pandemien slo til.

Sommeren 2022 debuterte de med singelen It’s Not The Fall That Kills You, It’s The Humiliation fra EP'en Restless, Nervous And Way Too Loud.
Siden den gang har de gitt ut musikk på løpende bånd (inkludert EP nr 2; Calm On The Surface), som har medført hyppige avspillinger på NRK P13.

Bandet hadde også en låt med på soundtracket til komedien Jentetur (en av de mest suksessfulle norske utgivelsene i 2022), og var hyret inn som underholdning i forbindelse med en visning av Nationaltheatrets forestilling Døden På Oslo S.
Låta Operator, Take Me Home hadde i tillegg æren av å få plass på en av Spotify’s egne spillelister; New Music Friday Norway.

Mellom lange dager i studio hvor de jobber med sin aller første fullengder, pakker gjengen nå ryggsekken for sine aller første utenlandsturer.
Dette inkluderer en mini-turné i Storbrittania som kulminerer i et headliner-sett på den prisvinnende festivalen Green Gathering i Chepstow, Wales!

-----------------------------

-----------------------------

Bli medlem av Vinger Blues & Rock Club og få rabatterte billetter til våre arrangementer ved å kontakte oss på Messenger eller epost til vingerblues@vbsc.no. 

15/15/15-early bird:

De 15 første billettkjøperne får 15% avslag på allerede rabatterte forhåndssalgsbilletter. Tilbudet varer i 15 dager fra billettene legges ut.

Arrangør

Vinger Blues & Rock Club arrangerer konserter med levende musikk på en intim scene i flotte lokaler på Kongsvinger.

Lokale

Vinger Blues & Rock Club, Glommengata 29, 2213 Kongsvinger

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Shortcuts

Populære eventer

Nearby events

Events af samme type

Oppdag mer