Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Shortcuts

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Leselista - vårens beste bøker

arrangementet ble avsluttet

Leselista - vårens beste bøker

Fra 0,00 NOK

Sted

Dato

10. Mars 2016, 18:00 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Bokvåren er godt i gang, og BokTorsdag har derfor invitert et ekspertpanel til å veilede deg gjennom bibliotekenes og bokhandlenes bokhyller.

Hva leser kritikeren, bokbloggeren og forfatteren? Vi vil samtale om de som jobber med bøker, som lever av å lese. Hvilke bøker løfter de fram? Hvilke er vårens viktigste, beste, verste eller mest kontroversielle?

Velkommen til en underholdende diskusjon om bokvårens utvalg, tendenser og favoritter. Kom og la deg bli inspirert! De inviterte er litteraturkritiker Cathrine Krøger, bokblogger Bruno Jovanovic og bibliotekar Katrine Urke.

På leselista står bøkene:
Norma - Sofi Oksanen http://bit.ly/1mJEkau
4 - Stein Sørensen http://bit.ly/1Ua0CzO
Få barn - Geir Nummedal http://oktober.no/Boeker/Skjoennlitteratur/Romaner-noveller/Faa-barn

BokTorsdag er Kulturutvalgets litteraturredaksjon, og tar opp store og små problemstillinger knyttet til litteratur og samtidslitteratur. BokTorsdag arrangerer alt fra bokbad og slampoesi, til kritiske intervjuer og samtaler.

Kveldens ordstyrer er Vilde Alette Monrad-Krohn. Vilde studerer Journalistikk ved HiOA og har tidligere ledet arrangementer som "Sex i litteraturen" og "Norge 2084: fremtiden gjennom litteraturen".

Sted: Biblioteket

Arrangør

Lokale

Chateau Neuf - Det Norske Studentersamfund, Slemdalsveien 15, 0369 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer