Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Shortcuts

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Leir

arrangementet ble avsluttet

Leir

Fra Gratis

Sted

Dato

8. Oktober 2016, 13:00 - 9. Oktober 2016, 13:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

LEIR 8.-9. OKTOBER!

Kraftverket kjører leir igjen og alle som føler seg hjemme i Kraftverket, eller ønsker å kjenne seg mer hjemme må bli med. Vi kjører 24 timers lavterskel-leir for alle mellom 0 og 99 år.

Nå skal vi til Strandheim Leirsted på Nærsnes (42 minutter unna Oslo) og blir servert alle måltider og skal konse på menigheten vår og hvor vi vil. Temaet for leiren er HOME IS WHERE THE HEART IS (ref Matt 6,21). Hva må vi gjøre for at Kraftverket skal føles alle vårt sitt? Vi oppfordrer alle til å ta med seg interiørartikler, det være seg puter eller drivved, med dette ordtaket.

Det blir spising, snakking, volleyballspilling, løpegruppe, quizz, gudstjeneste, smågodt og kirkekaffe. What´s not to like!


For de med bil, er det bare å kjøre ut sånn at du er der til klokka 13.00, for de som ikke har bil, tar vi 251 bussen fra Bussterminalen klokken 11.01 i samlet flokk.

Ta med deg sovepose eller dyne/pute og laken, en sunn og en usunn ting som du vil dele med resten på kvelden lørdagen, og evt spill til kvelden hvis du liker sånne ting.

Prisene er:

 • 450,- for vanlige voksne
 • 350,- for studenter
 • 250,- for barn mellom 2 og 8 år
 • Barn 0-2 år er gratis, men må registreres.

Betaling ordner dere med Patrick på leirstedet. Det er plass til 80 stykk, og det var 60 stykk forrige leir, så det er førstemann til mølla prinsippet! Påmeldingen stenger 30. september.
Arrangør

Lokale

Strandheim Leirsted, Nærsnes, 3478 Nærsnes

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer