Lazy Queen -Live- Storgata 26

Lazy Queen -Live- Storgata 26

Fra 200,00 NOK

Sted

Dato

26. Mai 2023, 20:00 - 23:00

Beskrivelse

Det er duket for rockefæst i Stallen når Lazy Queen speller entrer manesjen. Vi har stor tro på at dette bliur en for historie bøkene. NB! Det er få billetter så kjøp dine NÅ!


Gjennom en rekke slipp siden 2019 har indie punk-bandet Lazy Queen sprunget fram som et unikum i det norske musikk-landskapet via New York, der norsk-colombianske Henrik Gracía Søberg startet bandet. For det er faktisk ikke hver dag et bubble-punk band fra Norge får internasjonal oppmerksomhet fra Rolling Stone Magazine, Kerrang!, BBC Radio 1 og 6 óg Clash Magazine. Men på tross av en økende hype er det fortsatt svette, intense og engasjerende punke-konserter som ligger i hjertet av Lazy Queen.

Det Oslo-baserte bandet blander uanstrengt harmoniske og dissonante elementer, sammen med et instinktivt meloditeft, til et lekent og fargerikt lydbilde, som står i en utfyllende kontrast til en tekstlig tematikk som utforsker livets mørkere sider. Som Engelske Clash Magazine skriver, “their penchant for bouncy, punk-infused electro-pop allows them to deliver poignancy with a sprinkle of sugar”. Det er umiddelbart. Det er nødvendig. Det krever din oppmerksomhet.


"This new EP is a pure moment of rock ecstasy (...) A resounding success" // Rolling Stone Magazine


“Rocken ække dau, og et av bandene som bidrar med å puste liv i sjangeren her til lands er uten tvil Lazy Queen” // P3’s Best Akkurat Nå


Det er derfor ingen overraskelse at Lazy Queen’s musikk har blitt hyllet av både fans og presse over hele verden. Fan-favoritter som “Bed/Head”, “Alcohol” og “Option To Nothing” har blitt spilt og listet på norske p3, p13 og p1, såfremt som BBC Radio 6 og BBC Radio 1, bl.a. på Future Alternative Show med Jack Saunders. Sistnevnte sa om Lazy Queen:

Lazy Queen har som mål å lage emosjonelt ærlig kunst, med den hensikt å bygge et fellesskap med rom for samhold, gjenkjennelse, forståelse og aksept. Lazy Queen kanaliserer levde erfaringer inn i energisk punk i troen på at det vi kan oppleve som isolerte og dypt personlige opplevelser i egne liv ofte er universelle og ikke så ensomme som øyeblikket tilsier. Lazy Queen-konserter er stedet for å gi seg over, samles rundt livets galskap, se kaoset i hvitøyet, og la alt gi slipp mellom konsert start og slutt.

"This band feels like such a rare discovery…it doesn't feel like a carbon copy, it doesn't feel like they're trying to be anyone else but themselves” // BBC Radio 1’s Jack Saunders

Lokale

Storgata 26, Storgata 26, 0184 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.