Lanseringsfest med Knit&Note

Lanseringsfest med Knit&Note

Billetter fra 299,00 NOK

Sted

Dato

3. November 2022, 19:30 - 23:00

Beskrivelse

Vi ønsker å styrke fellesskap, kreativitet og inspirasjon ved å forenkle og forbedre strikkehverdagen, slik at DU kan fokusere på det vi alle liker så godt; strikking! 


I høst lanserer vi neste steg i Knit&Note, og dette kaller vi Fellesskapet! Her kan du dele prosjekter med andre, bli inspirert av hva andre strikker og få tilgang til detaljer rundt hvilket garn som er brukt, oppskrift, størrelse og andre ting som kan være nyttige hvis du får lyst å strikke det samme! 


For å feire dette vil vi samle litt av strikkefellesskapet til lanseringfest på The Garden i Stavanger. Her blir det god mat, strikking og inspirasjon i fine omgivelser.


Billetten inkluderer:

- Velkomstbobler

- Deilig pizzabuffet på ekte italiensk vis

- 1 lodd til stort gavedryss

- Tonje bak Strikkekaffe deler sine beste fototips

- Bak kullissene i Knit&Note - hva kan dere glede dere til fremover

- Jord Clothing stiller med garn og den nye boken sin "Minijord" som det blir mulig å få kjøpt.


I tillegg vil de 50 første som kommer få en stor, fin goodiebag med mye gøy! Det blir åpent i baren og mulighet for å kjøpe det du øsnker å drikke, alt etter hva som frister:) Ta med deg en strikkevenn eller flere og bli oss på denne kjekke feiringen! Vi gleder oss til å bli bedre kjent med dere.


Velkommen! 

Hilsen Anne Emilie og resten av teamet i Knit&Note.

Lokale

The Garden, formerly Fermenten The Garden, formerly Fermenten, Ryfylkegata 11, 4014 Stavanger

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.