Lansering av katalogen

10. Oktober 2020, 13:00 - 15:00

Henrik Ibsens og Knut Hamsuns litteratur sett gjennom skulpturene til Nina Sundbye.

TEATERFORESTILLING: LIV ELLER DØD – TERJE VIGEN

med Inger Helen Kilsti og Arild Nyborg

I dag er det ikke vi, men mennesker fra andre himmelstrøk enn våre som legger ut på farefulle reiser for å berge seg og sin familie. Er det disse menneskene som er vår tids Terje Vigen-er? Muligens har vi i Norge i dag lite til felles med helten og ligner kanskje mer den engelske offiseren enn vi liker å tenke på? Forestillingen setter fokus på litteratur og dikt som en viktig stemme i dagens samfunnsdebatt. Diktet fremføres i sin helhet, og aktualiserer Ibsens diktning ved å plassere diktet i en kontekst som de fleste kjenner igjen fra dagens nyhetsbilde.

Trommeslager/ perkusjon Arild Nyborg har master/ diplom i trommesett fra det Jyske Musikkonservatoriumi Århus, og har turnert med Percussionsgruppen Stomp. Han er bosatt i Arendal, og spiller med World Music gruppen Nutopia og improvisasjons gruppen frioms.org. Han driver også plateselskapet Glacier Records.

Inger-Helen Kilsti bor i Grimstad og har skuespillerutdannelse fra Danmark, USA, Sveits og Italia, med spesialisering innen klovning Hun har vært skuespiller i klovneteateret KiSaCo og turnert i Europa og USA. Hun har erfaring som skuespiller og manusutvikler.

Lansering av katalog ved biblioteksjef Brit Østerud

Gratisbilletter legges ut her 3. oktober.

Finn billetter til våre arrangementer her! Alle arrangementer som ikke krever billetter blir ikke listet opp nedenfor. En komplett oversikt finner du på www.grimstadbibliotek.no.
Vil du ha flere eventer?

Meld deg på her for å få et samlet event-utvalg på e-post