Landstreff on Tour 2020 x The BoX

arrangementet ble avsluttet

Landstreff on Tour 2020 x The BoX

Billetter fra 900,00 NOK

Sted

Dato

28. Februar 2020, 22:00 - 3. April 2020, 03:00

Beskrivelse

‼️LANDSTREFF ON TOUR 2020 ‼️

Vi på The BoX har gleden av å invitere til en ny runde med det populære konseptet Landstreff on Tour. Norges største Club Tour Festival! 

Fjorårets turne var en kjempe suksess med utsolgte konserter og ellevill stemning i samtlige byer. Årets Landstreff blir enda større og villere når vi tar med noen av Norges beste russeartister til fire utvalgte byer.

Artistene som skal sørge for noen sinnsyke fester i en by nær deg er ingen andre enn følgende: Soppgirobygget, El Papi, Hauks, Loppetiss, Dolla$Bae og ZL-Project!

Se nederst i beskrivelsen for oversikt på datoer.

BILLETTKATEGORIER
* ON TOUR PAKKEN: 900,- // Gir deg fri inngang på alle eventene i din by.

* VIP ON TOUR PAKKE: 1500,- // Gir deg fri inngang på alle eventene i din by + fast track frem til 00:00. 

* ON TOUR STANDARD: 150,- // Gir vanlig inngang ved kjøp av billett i døren per enkelt event.

The BoX:

* ZL-Project - 28.02

* Dolla$Bae - 06.03

* Loppetiss - 13.03

* Heux - 20.03

* Soppgirobygget - 27.03

* El Papi - 03.04

NB: Det er ID 18+ på alle eventene, gyldig legitimasjon vil kreves (pass, førerkort, bankkort med bilde), og det er IKKE tillatt med medbrakt alkohol.

PS: Billetter refunderes ikke.

Du vil ikke gå glipp av dette! Kjøp din billett før naboen din kjøper den.

Bordbooking: Kontakt oss på +47 928 33 120

Hilsener fra The BoX, Landstreff on Tour og alle artistene

Lokale

The BoX The BoX, Engene 12, 3015 Drammen

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.