Landstreff On Tour 2020 x LIV

arrangementet ble avsluttet

Landstreff On Tour 2020 x LIV

Billetter fra 600,00 NOK

Sted

Dato

1. Mai 2020, 18:00 - 20:00

Beskrivelse

‼️LANDSTREFF ON TOUR 2020 ‼️
Vi på LIV har gleden av å annonsere at det populære konseptet Landstreff on Tour kommer til Fredriktstad. Norges største Club Tour Festival! Fjorårets turne var en kjempe suksess med utsolgte konserter og ellevill stemning i 5 byer. Årets Landstreff on Tour blir enda større og villere når vi tar med noen av Norges beste russeartister til fem utvalgte byer.Artistene som skal sørge for noen sinnsyke fester i en by nær deg er ingen andre enn følgende: Soppgirobygget, El Papi, Heux, Loppetiss, Dolla$Bae og ZL-PROJECT!💥

Se nederst i beskrivelsen for oversikt på datoer.
* ON TOUR PAKKEN: 600,- // Gir deg fri inngang på alle eventene i din by.
* VIP ON TOUR PAKKE: 1200,- // Gir deg fri inngang på alle eventene i din by + fast track frem til 00:00.
* ON TOUR STANDARD: 150,- // Gir vanlig inngang ved kjøp av billett i døren per enkelt event
Billetter finner du her:
LIV Fredrikstad* Loppetiss 15.02* Dolla$Bae 22.02* Soppgirobygget 07.03* Heux 14.03* El Papi 28.03* ZL-Project 04.04
NB: Det er ID 18+ på alle eventene, gyldig legitimasjon vil kreves (pass, førerkort, bankkort med bilde), og det er IKKE tillatt med medbrakt alkohol.
PS: Billetter refunderes ikke.Du vil ikke gå glipp av dette! Kjøp din billett før naboen din kjøper den.
Bordbooking: Eyvind@rn-norway.no
Hilsener fra LIV, Landstreff on Tour, RNN Event og alle artistene!🍻

Arrangør

RNN -Rental Network Norway - arrangerer hovedsaklig arrangementer for ID18.

RNN har arrangert over 100 russekroer siden 2012, der de fleste har vært utsolgt. Vi legger vekt på kvalitet. Følg oss her for nye eventer! Booking: Eyvind@rn-norway.no eller IG: @rnnevent

Lokale

LIV Nightclub LIV Nightclub, Storgata 4, 1607 Fredrikstad

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.