Landstreff On Tour 2020

arrangementet ble avsluttet

Landstreff On Tour 2020

Billetter fra 200,00 NOK

Sted

Dato

21. Februar 2020, 22:00 - 3. April 2020, 03:00

Beskrivelse

‼️LANDSTREFF ON TOUR 2020 ‼️

Vi på KJ10 har gleden av å invitere til en ny runde med det populære konseptet Landstreff on Tour. Norges største Club Tour Festival!  Fjorårets turne var en kjempe suksess med utsolgte konserter og ellevill stemning i samtlige byer. Årets Landstreff blir enda større og villere når vi tar med noen av Norges beste russeartister til fem utvalgte byer.
Artistene som skal sørge for noen sinnsyke fester i en by nær deg er ingen andre enn følgende: Soppgirobygget, El Papir, Hauks, Loppetiss, Dollar og ZI-PROJECT.

Se nederst i beskrivelsen for oversikt på datoer.

* ON TOUR PAKKEN: 800,- // Gir deg fri inngang på alle eventene i din by.

* VIP ON TOUR PAKKE: 1300,- // Gir deg fri inngang på alle eventene i din by + fast track frem til 00:00.

* ON TOUR STANDARD: 200,- // Gir vanlig inngang ved kjøp av billett i døren per enkelt event. 

KJ10 - Oslo:
* Soppgirobygget - 21.02
* Loppetiss - 28.02
* El Papi - 06.03
* Dolla$Bae - 13.03
* ZL-PROJECT - 27.03
* Heux - 03.04

NB: Det er ID 18+ på alle eventene, gyldig legitimasjon vil kreves (pass, førerkort, bankkort med bilde), og det er IKKE tillatt med medbrakt alkohol.

 PS: Billetter refunderes ikke.
Du vil ikke gå glipp av dette! Kjøp din billett før naboen din kjøper den.

Bordbooking: post@kj10.no

Hilsener fra KJ10, Landstreff on Tour og alle artistene!

Arrangør

KJ10 er byens nyeste og hippeste 18+ klubb. En klubb kan være så mangt, men her fester vi som om vi er på et godt vorspiel som varer hele kvelden uten at naboen banker på døren. DJ pumper ut beats som du ville spilt på din egen fest, med hits, deilige pop-låter og glemte one hit wonders. Den rosa sofaen i det dimmede hjørnet er nøye plassert der, for at du kan invitere med deg din utvalgte når du føler deg ekstra heldig. Vi ønsker velkommen til highfives & hugs i Karl Johans gate 10.

Lokale

KJ10 KJ10, Karl Johans gate 10, 0154 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.