Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

LAN - Kongsberg Agenda

arrangementet ble avsluttet

LAN - Kongsberg Agenda

Fra 200,00 NOK

Sted

Dato

23. Juni 2022, 09:00 - 25. Juni 2022, 20:00

Beskrivelse

King of the Hill arrangerer LAN under Kongsberg Agenda for alle spilleglade unge! Du må fylle 12 år i år for å kunne delta. 

Informasjon ang utstyr du tar med selv:

Ta med deg det du pleier å game på!

Du kan ha med:
- Gamingdata, gaminglaptop, Playstation, Xbox. 
- Gamingskjerm, dataskjerm, liten TV. (Ikke store TVer, maks 32")
- Kabler til å koble til alt og nettverkskabel

HUSKdu må ha en 5m nettverkskabel! Dette kjøpes på Elkjøp, Power eller Clas Ohlson dersom man ikke har fra før.

Plasstørrelse

Du har 90 cm til rådighet i bredden, og ca 70cm dybde. Det settes opp konferansebord på 120cm side om side i Argus lokalet. Dette betyr at noen sitter fordelt på to bord, og slik er det ofte gjort i LAN verden. 

Soving

LAN et et sosialt event og vi ser mange sover mindre under slike eventer, men vi anbefaler alle å ta med sovepose og liggeunderlag slik at man kan legge seg ned for å ta en pause nå og da. Vi holder på hele tordag, fredag og lørdag. Eget område for å sove vil bli lagt opp til eller man drar hjem for å sove og kommer tilbake når man er utvilt :)

Turneringer

Vi kommer til å gjennomføre turneringer i forskjellige spill. Det vil være mulig å melde seg på dette fortløpende. Det vil også slippes eget program for alt som skjer disse dagene.

Regler og vilkår for arrangementet finner du her..

Lokale

Argus på Quality Hotel Grand, Kongsberg Quality Hotel Grand, Kongsberg, Chr. Augusts gate 2, Argus, 3611 Kongsberg

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag Mer