arrangementet ble avsluttet

Lær å sy belte-taske

250,00 NOK

Sted

Dato

7. Mars 2020, 10:00 - 17:00

Tags

Beskrivelse

Oslo Sámiid Duodji inviterer til et dagskurs hvor man får sydd seg en kjempelekker belte-taske i samisk design.

Det er plass til 6 heldige deltagere som i løpet av dagen skal sy ferdig en belte-taske under ledelse av Liisa-Rávná Finbog. Du trenger ikke være en kløpper på å sy, men litt erfaring er en fordel.

Deltagere må selv stille med symaskin, knappenåler, målebånd, saks og eventuelt annet syutstyr.

Materialpakke kan kjøpes på stedet og inneholder skinn i sort, brunt eller rødbrunt og klede i en av de følgende farger; grå melert, sort, vinrød, grønnturkis mellomblå, rødlilla eller rosa. Etter påmelding vil vi sende en -post som informerer litt mer grundig om materialer. Pakken vil koste 500.

Kursavgiften er 250 og betales ved påmelding som er bindende.

Mat og drikke vil denne dagen være mulig å kjøpe på kafeen, men selvsagt er det også mulig å ta med egen niste.

Arrangør

Lokale

Samisk Hus. Oslo Samisk Hus. Oslo, Dronningens Gate 8B, 0151 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.