Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

Ladies Night med LUEN og NILA

arrangementet ble avsluttet

Ladies Night med LUEN og NILA

Fra 350,00 NOK

Sted

Dato

28. Mars 2023, 18:00 - 22:00

Beskrivelse

Gi deg selv en annerledes tirsdag, og kom på L(uen)adies N(ila)ight på NILA. Ps. Kun 38 plasser så vær rask på labben!

Det dekkes opp med 5 eksklusive småretter (namnam). NILAs mamma og kokk, Dr. Sakirat Waraich, tilbereder hennes berømte og deilige *dahi puri* til hver gjest.

LUENs mammaer, Louise og Elin, forteller om hvorfor og hvordan de startet med LUEN – og du kan prøve størrelsene våre og kanskje får du deg en ny lue til påskeferien?

Det blir også god musikk og en lek hvor du er med i trekningen av en lue og et gavekort på NILA.

Arrangementet koster kr 350 (+ gebyr på 25 fra Billetto). Klikk på link for påmelding. Kjøp av drikke kommer i tillegg.

Garantert hyggegaranti. Hjertelig velkommen!

Lokale

NILA Indian Rendezvous Restaurant, Storgata 35, 3611 Kongsberg

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.