skip to main content

Ladies Night

Ladies Night

Fra 300,00 NOK

Sted

Dato

31. Mai 2024, 18:30 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer

Beskrivelse

💙 Composure Skin Clinic og Melgård Styling ønsker deg velkommen til Ladies Night 31 mai kl.18.30-23.00 hos 5.Etage! Her vil fokuset være rettet mot hvordan du på best mulig måte kan ta godt vare på huden og håret i sommer halvåret 💙

Hva skal vi gjøre sammen denne kvelden?

💎 Velkomstdrink & spennende goodiebags!

💎 Deilig italiensk inspirert fingermat fra 5.etage

💎 Henrik & Gry fra Prettygood vil komme og fortelle oss hvordan vi tar vare på hår og hodebunn i sommerhalvåret! (Mikrokamera er med denne gangen også! Dere som var med sist husker hvor rå den er!)

💎 Anine fra ZO vil fortelle deg hvordan du beskytter huden din og får den til å gløde hele sommeren.

💎Det vil være bar med alle rettigheter utover kvelden.

💎 Veiledning innen hvilke produkter som passer nettopp deg!

💎 Nydelig utsikt fra takterrassene i godt lag 

💙 Vi gleder oss masse til å dele denne innholdsrike kvelden med dere!

Arrangør

Vi tar vare på deg!

Vi hjelper deg å legge til rette for at ditt arrangment skal bli en størst mulig suksess for både deg og dine gjester. Sammen finner vi gode løsninger innen servering, borddekking, underholdning og annet.

Vårt mål er at ditt arrangement skal bli en fantastisk og minneverdig opplevelse.

Lokale

5.Etage, Rådhusgata 2, 2212 Kongsvinger

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag mer