Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Shortcuts

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Kvinner som løfter kvinner: De 5 største løgnene vi kvinner er opplært til å tro på som holder oss tilbake - og verktøyene vi trenger for å forstå disse og lage nye sannheter for vekst og fremgang!

arrangementet ble avsluttet

Kvinner som løfter kvinner: De 5 største løgnene vi kvinner er opplært til å tro på som holder oss tilbake - og verktøyene vi trenger for å forstå disse og lage nye sannheter for vekst og fremgang!

Fra 129,00 NOK

Sted

Dato

20. Juni 2024, 18:30 - 20:30
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

For de 80% av kvinner som ikke tror de er gode nok, de 75% av kvinnelige ledere som innerst inne tenker at de egentlig ikke fortjener sine stillinger, og de 91% av kvinner og jenter som ikke liker kroppene sine. 

Og for de 100% av barn som vokser opp med et kvinnelig forbilde som ikke tenker godt om seg selv. For det er smittsomt

Når man fundamentalt ikke tror at man er god nok som man er, tror man på en lammende løgn. Denne hindrer oss i å leve det livet vi ønsker og fortjener. 

Det er på å tide å avlære denne og andre løgner:

1. Du er ikke sprø - du er bare først!

2. Fortidens feil definerer fremtiden

3. Vekten bestemmer min verdi (fysisk vekt eller vekten av andres forventninger)

4. Skiller du deg ut blir du kastet ut

5. Merkelapper jeg eller andre har satt på meg selv er permanente

Hør også Kathrine Molvik sin kjempespennende historie hvor hun sluttet i jobben i 2014 og startet eget sveise-selskap uten gründer-erfaring - til å bli kåret til Årets gründerkvinne 2016!

La oss sammen hjelpe hverandre å forstå helt innerst inne at vi alle er gode nok, og vi alle er verdige!

Arrangør

Lokale

Knarvik Kyrkje, Lonsvegen 100, 5914 Isdalstø

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer