KvernaLarm 2023 - Back to the 90's

KvernaLarm 2023 - Back to the 90's

Fra 200,00 NOK

Sted

Dato

4. November 2023, 20:00 - 5. November 2023, 02:00

Beskrivelse

Kverneland Rockeklubb presenterer Kvernalarm 2023 - Et 90-talls eventyr, en samling av alle de beste rockelåtene fra det deilige 90 tallet.

Kverneland Rockeklubb samler musikere fra Kvernaland og omegn for å gi publikum en hitparade av god Rock & Roll! Her blir det en fantastisk blanding fra de beste artistene, fremført av fantastiske lokale musikere. 5 band, 30 låter og fullt trøkk

Med storslått scene på Kvernaland Samfunnshus rigger vi opp lys- og lyd for å forvandle storsalen til en konsertarena av ypperste klasse. Med full servering fra baren, blir dette en fantsastisk kveld du ikke vil gå glipp av.

Dørene åpner kl. 20:00 og det blir salg av drikke og enkel mat i lokalet.

Sett av datoen, sikre deg billetter og ta del i bygdas største musikktradisjon, KVERNALARM.

Nytt av året er at det nå er mulig å kjøpe Earlybird billetter til redusert pris (begrenset antall). Tilbudet varer ut Juli, så pass på å sikre deg billetter allerede nå! 

Det vil også være mulig å kjøpe billetter der du får med deg rockeklubbens egen t-skjorte. Denne leveres ut i døra ved ankomst mot fremvist billett.

Arrangør

Kverneland Rockeklubb fronter rock og andre musikkopplevelser på Kvernaland. Vi arrangerer konserter i flere formater og skal være en musikkformiddler som leverer gode musikkopplevelser for publikum og artister.

Lokale

Kverneland Samfunnshus, Gamle Åslandsvegen 9, 4355 Kvernaland

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag Mer