Kurs i samisk belteveving.

1. November 2019, 17:00 - 3. November 2019, 18:00

Samisk Hus. Oslo, Dronningens gate 8B, 0151 Oslo

1 - 3 november fortsetter vi i Oslo Sámiid Duodji med å veve. Vi har invitert selveste Anna Ciuća-Sjursen til en ny runde med kurs, men denne gangen er det vevde belter som skal stå i fokus.

Anna er lidenskapelig opptatt av de samiske vevetradisjonene og legger hjerte og sjel i å lære andre om disse. Hun er utrolig dyktig og vi er utrolig forunt som får henne ikke bare en gang. men to ganger til Oslo denne høsten for å lære våre medlemmer å veve. Det kreves noe forkunnskaper fo å kunne delta, og man bør allerede kunne veve med grindvev og renne veven for full utbyttelse. 

Kursets påmeldingsavgift er 1000 kr., og påmeldingen er bindende. Dessverre har vi begrenset med plasser, så her er det første-mann-til-mølla-prinsippet som gjelder. Av erfaring vet vi at plassene fort forsvinner, så det lønner seg å være tidlig ute.

Etter registrering vil vi sende deg en e-post for å innhente informasjon om ditt samiske område slik at kursleder kan forberede mønster fra deltageres respektive områder. Når kurset er fullsatt vil vi også dense en e-post slik at de påmeldte kan kan få nærmere beskjed om hva slags utstyr de trenger. Vi har forøvrig en avtale med Spinnvilt her i Oslo som vil forberede kurspakker for de som ønsker det.

Velkommen til en hyggelig og lærerik helg :)

Betalt billett UTSOLGT