KRYPTOGRAF + ELETRIC HIGH

KRYPTOGRAF + ELETRIC HIGH

Fra 200,00 NOK

Sted

Dato

10. Juni 2023, 20:00 - 23:59

Beskrivelse

To av Skur 14s egne rockekollektiver – Kryptograf og Electric High – flytter fra øvingslokalene og inn på scenen denne kvelden, for å levere noe av det mest forrykende bergensk rock har å by på om dagen!

KRYPTOGRAF

Mange år med dypdykk i 60- og 70-tallets bortgjemte skatter har satt sitt preg på Kryptograf fra Bergen. Råtten og desperat proto-doom ispedd gammel prog og psychedelia er noe av det du kan forvente deg. Kryptograf har på kort tid etablert seg internasjonalt med deres unike tilnærming til 70-talls hard-rock.

Bandet er nå aktuelle med sitt andre album «The eldorado spell», som er oppfølgeren til deres kritikerroste debutalbum fra 2020.

Lytt til Kryptograf:

https://open.spotify.com/artis...

ELECTRIC HIGH

Electric High har spilt høyelektrisk alternativ hardrock siden 2019 og gitt ut en haug av singler og EPer siden da. Konsertene har latt vente på seg på grunn av pandemien. Men noen få har det blitt, og de gjorde sin første headlinerkonsert for stappfullt hus på Statsraaden tidligere i år.

Electric High består av medlemmer fra blant andre Sahg, Faith Circus og Emmerhoff & The Melancholy Babies. Og med ikke mindre enn to energiske vokalister i front, låter de omtrent som om Rival Sons og Royal Blood hadde stormet scenen på en Aerosmith-konsert.

Electric High kommer på scenen med den rykende ferske singelen «FLICKING THE BEES", som skal feires sammen med en haug av bandets andre fengende rockelåter.

Kom og bli ELECTRIFISERT!

⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️

Sjekk ut Electric High:

https://open.spotify.com/artis...

https://youtube.com/playlist?l...

18+

Arrangør

SKUR 14 arrangerer i hovedsak musikk og kulturarrangementer.

Lokale

Skur 14/Øvingslokaler i Bergen AS, Holbergskaien 1, 5004 Bergen

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag Mer