Kristin Sevaldsen og The Sonic Experience - Snøhetta

Kristin Sevaldsen og The Sonic Experience - Snøhetta

Fra 180,00 NOK

Beskrivelse

"Den som har gått over stein og ur, over is og sildrende bekker i høyfjellet, vet at slik arktisk natur også gir et spesielt lydinntrykk, at den har et eget slags soundtrack – underliggende toner av noe storslagent og vakkert, karrig og litt skremmende, en egen stillhet full av lyder.  Kristin Sevaldsen har tatt med lyden av nasjonalhelligdommen Snøhetta på Dovrefjell inn i studio og komponert fem musiske tilstander, eller soniske erfaringer. Utgangspunktet er artistens egne, rå felt-opptak fra Snøhetta- området."
-Halgrim Øistad, freelance journalist

Kristin Sevaldsen ved Snøhetta (2286 moh.)

THE SONIC EXPERIENCE -SNØHETTA er saxofonisten Kristin Sevaldsen første utgivelse i en kommende album triologi. Musikken er basert på felt-opptak fra området rundt Snøhetta massivet på Dovrefjell. En gjenfortelling av hennes møte med naturen i lyd form. 


Med dette albumet inviterer Kristin Sevaldsen deg til å oppleve det soniske landskapet sammen med henne. Naturen i seg selv, situasjonene og scenariene som omga henne mens hun vandret i dette mytiske området rundt selve dronningen av norske fjell; Snøhetta.

Musikken er kontemplativt og bærer i seg artistens engasjement og bevissthet rundt klima og miljøvern. Albumet har fått strålende omtaler fra norske og internasjonale kritikere, og Kristin har spilt flere konserter med dette materialet siden lanseringen våren 2022, blant annet med en utsolgt releasekonserten i Emanuel Vigelands museum. Hun inviterer nå til en ny konsert samme sted. 

Her kan du se den dokumentariske musikkvideoen

Velkommen ny konsert med THE SONIC EXPERIENCE -Snøhetta 
i Emanuel Vigeland museum i Oslo, 22. September 2022 Kl. 18:00. 

Emanuel Vigeland museum er et unikt sted med en formidabel akustikk.  
Les mer om stedet HER. 
Temperaturen i dette lokalet ligger på ca 13 - 17C.  
Ta derfor på deg varme klær og sko og gjerne en pute å sitte på. 

Hjertelig velkommen skal du være! 

Mer informasjon:    Facebook     Instagram    Webside

Arrangør

Kristin Sevaldsen er saxofonist, komponist og produsent som har flere plateutgivelser og konserter bak seg - både nasjonalt og internasjonalt. 

Lokale

Emanuel Vigelands Museum, Grimelundsveien 8, 0775 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag mer