Konsert og dans med Duo Dynamic

Konsert og dans med Duo Dynamic

Fra 250,00 NOK

Sted

Dato

22. Juli 2023, 21:00 - 23. Juli 2023, 02:00

Beskrivelse

Vi opprettholder tradisjonen med fest på lokalet her på Vestresand. Som vanlig legges den til lørdagskvelden og holdes på ungdomshuset. Aldersgrense 18 år.

I år har vi engasjert Duo Dynamics med base i Sortland til å spille for oss. Gitarist og vokalist Remi Kristiansen og vokalist Anne Berit Andersen bør være kjent for mange. Gjennom sitt rikholdige repertoar vil de garantert få det til å riste i dansefoten og skape god stemning på festen!

Her bør man være ute i god tid for å sikre seg billett!

Arrangør

Vestresand og omegn grendelag drifter bygdas store forsamlingshus - Haukland ungdomshus. Et staslig lokale hvor det avholdes konserter, bryllup, lokale arrangementer, bursdager m.m.
Bygda ligger i Vestvågøy kommune helt ute i havgapet og har i all tid vært en stor fiskeribygd.

Lokale

Haukland ungdomshus, Haverringen 132, 8360 Leknes

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag Mer