skip to main content

Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event?

Sjekk ut disse håndplukkede kommende!For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.
Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

Konsert med Sonia Loinsworth i Tomba Emmanuelle

Arrangementet ble avlyst

Konsert med Sonia Loinsworth i Tomba Emmanuelle

Fra 350,00 NOK

Sted

Dato

6. Juni 2023, 20:00 - 21:00

Beskrivelse

Sonia Loinsworth feirer 30 års jubileum for konserter i Emanuel Vigeland museum. Hun synger i et kontemplativt og vakkert landskap med overtonesang, vokalresitasjoner fra gregoriansk sang og indiske vokaltradisjoner i egne komposisjoner – akkompagnert av krystallskåler av kvarts.

Sonia har gitt meditative konserter med egne komposisjoner i 30 år dette unike klangrommet, og har utgitt 3 album med egne komposisjoner med verdensomspennende distribusjon, i Cd-platens tid.

Velkommen til en stemningsfylt konsertopplevelse!REFERANSER fra tidligere konserter i Tomba Emmanuelle:

«En helt spesiell og en helt spesielt vakker opplevelse. Meget meditativt. Fascinerende hvordan sangen smøg seg rundt oss som en kjærlig omfavnelse. Loinsworth sa at det var 20. gang hun sang her, flott å få være med på hennes "jubileum". At vi tilhørere også fikk være med og synge unisont på samme tone, et slags bakteppe for S.L., forsterket både den musikalske og den meditative opplevelsen. På indonesisk heter visstnok korsang "forente sjeler". Sådan var fredag kveld!»

«En svært spesiell og minneverdig opplevelse.»

«Takk for en flott, magisk kveld som ikke kan sammenlignes med noe.»

Les mer om Emanuel Vigeland Museum med veibeskrivelse her

Sonia Loinsworth's nettsidePris: Kr. 350 + avgift 

Arrangør

Sonia Loinsworth is a singer and songwriter within the styles of contemplative mantrachant, experimental cross-over and jazz.

Lokale

Emanuel Vigelands museum Emanuel Vigelands museum, Grimelundsveien 8, 0775 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer