skip to main content

Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event?

Sjekk ut disse håndplukkede kommende!For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.
Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

Konsert med Samana Rising

arrangementet ble avsluttet

Konsert med Samana Rising

Fra 200,00 NOK

Sted

Dato

30. September 2023, 20:00 - 23:59
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer

Beskrivelse

Samana Rising har vært aktive siden 2016. Bandet er kjent for et lydbilde der de blander ulike stilarter som rock, pop, blues og soul, for å skape en musikk som låter slik jærsk farse smaker. Man hører at de har sitt hovedkvarter på Orre, et sted så jærsk som det kan få blitt.

Samana Rising gav tre singler i løpet av 2017 og 2018, før debutalbumet «Days Without You» ble lansert i april 2020. Jørgen Manke var produsent, og innspillingen foregikk i studioet Storyteller Recording på Kvernaland. Albumet ble gitt ut på både LP og CD, i tillegg til digital distribusjon. Det ble laget musikkvideoer til låtene «Another Day» og «Too Tiny». Sistnevnte ble regissert av amerikanske Alexander AD, og filmet i California og på Orrestranda. Alexander har også stått for coverdesign på alle bandets utgivelser.

Samana Rising har spilt en rekke konserter siden starten, og stått på de fleste scener i Stavanger og på Jæren. En pandemi og et par barnefødsler har ført til at bandet har hatt enkelte pauser, men det er et tilbakelagt stadium. Nå satses det igjen for fullt, med konserter og ikke minst ny musikk i løpet av våren 2023!

På scenen er Samana Rising kjent for å spille tett og energisk, med vokalist Hanne Sivertsen som et naturlig midtpunkt. De siste årene har hun også fått god støtte av korist Henriette Hodne. Med to gitarister som ikke er soloredde, og en rytmeseksjon som lever for groove, går du aldri feil når du går for Samana Rising!

Arrangør

Kverneland Rockeklubb fronter rock og andre musikkopplevelser på Kvernaland. Vi arrangerer konserter i flere formater og skal være en musikkformiddler som leverer gode musikkopplevelser for publikum og artister.

Lokale

Annige Bar, Gamle Åslandsvegen 7, 4355 Kvernaland

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer