Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Shortcuts

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Konsert med Return

arrangementet ble avsluttet

Konsert med Return

Fra 395,00 NOK

Sted

Dato

20. August 2016, 22:30 - 21. August 2016, 00:30
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Etter uttallige oppfordringer fra gjester, samt en liten idérunde på Facebook har vi jobbet med å få de (ganske) lokale heltene fra Return til å spille på brygga litt uti Mjøsa. Herfra kan vi se rett hjem til hjembygda deres Stange. Dette blir en uforglemmelig aften med nostalgiske øyeblikk i fleng!

Vi anbefaler en deilig middag på brygga før konserten, men kom tidlig om du vil prøve å kapre et ledig bord. Det er ikke lenger mulig å reservere bord til denne konserten.

Dersom du ønsker buss hjem kl. 01:15 så kan du kjøpe plass her:
https://billetto.no/no/events/buss-hjem-fra-return...

Velkommen til en flott konsertopplevelse på brygga i Totenvika!

OBS!
Alle oppfordres til å laste ned appen mCASH på telefonen. Sparebank1 Hedmark kommer denne kvelden for å gi litt ekstra til de som har appen tilgjengelig ;)

Arrangør

Lokale

Evjua Strandpark og Viken II, Evjuvegen 30, 2848 Østre Toten

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer