Konsert med Randi Tytingvåg Trio

Konsert med Randi Tytingvåg Trio

Fra 330,00 NOK

Sted

Dato

6. Oktober 2023, 19:00 - 23:00

Beskrivelse

Velkommen til konsert med RANDI TYTINGVÅG TRIO som er aktuell med nytt album: HJEM
Randi Tytingvåg Trio har skapt et unikt lydbilde inspirert av folk, jazz og visesjangeren. I år feirer de 10 årsjubileum og markerer dette med nytt plateslipp. «Hjem» er deres femte album sammen. Randi har skrevet musikken, og tekstene har hun skrevet i nært samarbeid med Helge Torvund. Denne gang har de skrevet om lengselen etter å finne veien hjem. For å finne veien må vi stadig forvalte erfaringene våre og lytte oss fram til hvem vi er nå. Både som enkeltindivider og som samfunn.

Trioen opptrer på «gamlemåten»; alle tre rundt én mikrofon. Her kommer du tett på musikken og historiefortellingen. Uttrykket deres minsker avstanden mellom sal og scene. Et unikt lite kammerorkester!

I anledning det nye albumet har Randi skrevet boken «Hjemover». Hun ville gjerne dele litt mer av historiene bak sangene. Mer av prosessen. Boken tar utgangspunkt i sanglyrikken fra albumet «Hjem». Den kan leses for seg eller som en fordypning i sangene. Helge Torvund er redaktør.

Det vil være mulig å få kjøpt signert album og bok etter konserten.

Randi Tytingvåg - vokal Dag Vagle - gitar, vokal
, kor Erlend E. Aasland - tenorgitar, banjo, mandøla, kor


Konserten starter kl 20. Dørene åpnes kl 19 med salg fra baren.

Arrangør

Løa i Tønnevik - rom for tanke, takt og tone er et sted for konserter og andre arrangement på Fister i Hjelmeland. Lokalet er etablert i 2023, og har flotte lydforhold, spennende arkitektur, fantastisk utsikt, og en god stemning. 

Lokalet kan leies til familiefester som gebursdagsfest, dåp, konfirmasjon og bryllup. Og til firmafester, møter og samlinger for næringslivet.

Lokale

Løa i Tønnevik, Nesvegen 184, 4139 Fister

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag mer