Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

Konsert med Paul Hansen

Arrangementet ble avlyst

Konsert med Paul Hansen

Fra 250,00 NOK

Sted

Dato

14. Oktober 2023, 19:00 - 23:00

Beskrivelse

Velkommen til konsert med Paul Hansen på Løa i Tønnevik på Fister.

Paul Hansen er for de fleste best kjent som tidligere vokalist i Vamp (2008-2014). I 2014 var han også en av ti deltakere som deltok på Stjernekamp på NRK. Her havnet han til slutt på en hederlig 5. plass og høstet blant annet strålende kritikker for sin versjon av Eminem-låten, ”Celaning Out My Closet”.

I 2016 startet Hansen bandet Blest, sammen med de tidligere Vamp-medlemmene Torbjørn Økland og Carl Øyvind Apeland. De ga ut sitt debutalbum i 2017 og mottok svært gode kritikker for dette, samt oppfølgeren i 2019, «September». Likevel var det i bandet Cortina Paul startet sin musikalske karriere i 2001. Debutalbumet deres, ”Been a Long time”, ble sluppet i 2007, og oppfølgeren ”Sound Of A New Day” kom i 2011. Begge albumene høstet strålende kritikker fra landets anmeldere. Bandet er i disse dager aktuelle med sin nye singel, In It Together, som ble sluppet 5. mai.

Konserten begynner kl 20, dørene åpnes kl 19 med salg fra baren.

Arrangør

Løa i Tønnevik - rom for tanke, takt og tone er et sted for konserter og andre arrangement på Fister i Hjelmeland. Lokalet er etablert i 2023, og har flotte lydforhold, spennende arkitektur, fantastisk utsikt, og en god stemning. 

Lokalet kan leies til familiefester som gebursdagsfest, dåp, konfirmasjon og bryllup. Og til firmafester, møter og samlinger for næringslivet.

Lokale

Løa i Tønnevik, Nesvegen 184, 4139 Fister

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer