Konsert med Espen Farstad & Blue Bees

Konsert med Espen Farstad & Blue Bees

Billetter fra 300,00 NOK

Sted

Dato

15. Oktober 2022, 18:00 - 23:59

Beskrivelse

Espen Farstad & Blue Bees - Askers ledende bluesband

Fra miljøet rundt Asker Bluesklubb og Asker Bluesband sprang det for et par år siden fram et nytt og spennende band – Blue Bees.

Med Blue Bees får du en kveld i bluesens, funkens og soulens tegn. Den som lytter vil høre snev av både BB King, Buddy Guy, Robben Ford og Jimi Hendrix, for å nevne noen. Garantert lyttevennlig, dansevennlig og ølvennlig.
Den som ikke får lyst på en øl i Blue Bees selskap burde ta seg en time med humleterapi!

Bandet er lokalt basert, med mange kjente fjes:
Vidar Øverli
er trommisen fra Dylan Bonanza, energisk og blid, og med sjelfull sang.

Bjørn Jacobsen er bassisten fra Heggedal med smørstemme og funky anslag.
Espen Farstad sørger for høy gitarføring under konsertene, gjerne fra et bord, med gitaren på ryggen eller annet sprell.
Jon Dag Skagmo er bandets organist. Lyden av et fett B3-orgel skal aldri undervurderes.
Per Olav Skjervold er strengt tatt fra andre siden av fjorden, men han har spilt så mye i Asker opp gjennom åra at vi tar ham med. Munnspill av klasse og med en vokal og humor du ikke har hørt eller sett før.

Du kan forvente fullt trøkk, uangripelig musikalsk håndverk, smittende spillehumør og høy stemning. Vi garanterer rett og slett god stemning!
Dørene åpner kl. 18.00
Aldersgrense 20 år!


Lokale

Kråka Pub Kråka Pub, L. P. Wettres vei 20, 1392 Vettre

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.