Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

Konsert med Einar Fadnes ogv Pine Lake

arrangementet ble avsluttet

Konsert med Einar Fadnes ogv Pine Lake

Billetter fra 300,00 NOK

Sted

Dato

28. Januar 2023, 18:00 - 23:59

Beskrivelse

Fadnes (Einar S. Fadnes), tidligere vokalist, gitarist og låtskriver i det norske bandet Jim Stärk, solo-debuterte i 2020 med en kritikerrost og selvtitulert plate. Singelen Shallow Waters ble liggende på nrk´s a-liste i fem måneder.

Etter debuten har han gitt ut tre singler og plate nummer to blir utgitt i april 2023.

Fadnes bodde noen år i Asker i ungdomstida og har klatra i morelltrærne på Wettre gård. Han spilte en konsert på Kråka vinteren 2020 og gleder seg til å komme igjen.

Det blir endel nytt materiale, mye fra første plata og kanskje noe gull fra Jim Stärk-katalogen. Denne gangen gjester han scenen helt alene før de gamle bekjente i Pine Lake avslutter konserten.

Lokale

Kråka Pub, L. P. Wettres vei 20, 1392 Vettre

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.