Konsert med Deathbarrel

Konsert med Deathbarrel

Fra 200,00 NOK

Sted

Dato

10. Juni 2023, 20:00 - 23:59

Beskrivelse

Norsk outlaw countrymusikk springer ut av de gammelnorske berserker genene. Det er rått, uklippet, maskulint. Det er musikken til menn som bare har én flaske med cologne, kun brukt til bryllup og til mors bursdag, det er musikken til menn uten vesker, menn som liker å fiske og jakte. Deathbarrel er lyden av skiftenøkler og motorolje, av lørdagskveldsøl og truckstops, av lengsel og tap, av sene kvelder og verkende muskler, av endeløse veier og landpermisjon, av drømmene om frihet som alle og enhver arbeidende menn føler dypt i sjela.

Gryn og muggne smørbrød, telefonsamtaler som aldri ble returnert, begravelser du var for langt unna, venner funnet og venner tapt, outlaw country er musikken til livets harde virkelighet, det er lyden av enkle ord, av de stygge sidene av livet som ikke kan ignoreres. Det er en selvsikker snerring på konvensjoner, mot autoriteter, til alle og enhver som definerer og begrenser livet til hva det vanlige samfunnet vil at det skal være. Det er opprørsmusikk.

Deathbarrel er sannheten. Spill Det høyt!

-----------

Norwegian outlaw country music springs out of the Old Norse berserker genes. It is raw, uncut, masculine. It is the music of men who only have one flask of cologne, used only for weddings and for mother's birthday, it is the music of men without handbags, men who like to fish and hunt. Deathbarrel is the sound of wrenches and motor oil, of Saturday night beers and truckstops, of longing and loss, of late evenings and aching muscles, of endless roads and shore leave, of the dreams of freedom that all and any working man feels deep in his soul.

Grits and stale sandwiches, phone calls that were never returned, funerals you were too far away from, friends found and friends lost, outlaw country is the music of the harsh reality of life, it is the sound of plain saying, of the ugly sides of life that cannot be ignored. It is a self-confident snarl at conventions, at authority, at all and any that defines and confines life to what mainstream society wants it to be. It is rebel music.

Deathbarrel is The Truth. Play it loud!

Arrangør

Kverneland Rockeklubb fronter rock og andre musikkopplevelser på Kvernaland. Vi arrangerer konserter i flere formater og skal være en musikkformiddler som leverer gode musikkopplevelser for publikum og artister.

Lokale

Annige Bar, Gamle Åslandsvegen 7, 4355 Kvernaland

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag Mer