skip to main content

Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event?

Sjekk ut disse håndplukkede kommende!For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.
Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

Konsert med Bjørn Kallevig

Arrangementet ble avlyst

Konsert med Bjørn Kallevig

Fra 275,00 NOK

Sted

Dato

16. Mars 2024, 19:00 - 23:00

Beskrivelse

«OG TIÅ RENNE SOM EIN STRØM»

NÆRT OG NERPÅ

Bjørn kan se tilbake på mer enn fem tiår på farten med sang og musikk i bagasjen.

Han opptrer for det mesta aleina med gitar, men har hatt «ein finger eller ti» med i spelet på mange musikalske områder. Han har samarbeida med mange flinke folk, og artistar som Eriksen, Vamp, Sigvart Dagsland, Kirsten Bråten Berg o.a. har brukt hans tekstar.

På denne konserten tar Bjørn et blikk tebake på någen av de mange prosjektene han har hatt eller vært med på, og forskjellige viser som har fulgt han i løpet av mange år.

Publikum kan forventa seg et utvalg sangar fra et mangslungent repertoar. De kan bl.a. få med seg Bjørn sine norske øvesettelsar av artistar som Elton John, Ralph mc Tell og Bob Dylan. Dessuten har han med sine norske versjonar av viser fra Danmark og Sverige, tonesatte norske dikt, folkeviser og andre sangar han har plukka med seg onnaveis.

Dette blir ein intime og stemningsfulle konsert,

et nært og nerpå møte mellom artist og publikum.

Bjørn har med seg Halvard Josefsen på kontrabass.

Arrangør

Løa i Tønnevik - rom for tanke, takt og tone er et sted for konserter og andre arrangement på Fister i Hjelmeland. Lokalet er etablert i 2023, og har flotte lydforhold, spennende arkitektur, fantastisk utsikt, og en god stemning. 

Lokalet kan leies til familiefester som gebursdagsfest, dåp, konfirmasjon og bryllup. Og til firmafester, møter og samlinger for næringslivet.

Lokale

Løa i Tønnevik, Nesvegen 184, 4139 Fister

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer