Logg inn / Registrer deg

Konsert i Halsahallen

11. August 2017, 20:00 - 12. August 2017, 00:00

Halsahallen, E39, 6683 Vågland


I forbindelse med Øyvinds hjemkomst fra Liverpool vil det bli holdt konsert i hans hjemkommune, Halsa, den 11. august 2017. Konserten vil bestå av musikk fra Camilla Sky, Jo Sverre og Øyvind Weiseth med band. I samarbeid med Surnadal Sparebank som hovedsponsor, samt Bunnpris Halsa og Halsa Kommunes Næringsfond, og salg av øl og vin fra Lageret Café & Kiosk ligger dette an til å bli en helaften du sent vil glemme!


Camilla Sky

Med sin eteriske stil bestående av vakre melodier og følsomt gitarspill tilbys en engasjerende reise for den som lytter. Med referanser som Joni Mitchell, Aurora, Kate Bush og Susanne Sundfør er kontakten, historien og nerven i fokus.

Nå basert i England som artist og student på LIPA og med omkring 150 tilbakelagte opptredener vil dette være en av veldig få konserter Camilla har på hjemmebane i sommer.

Nå aktuell med sin coverversjon av Echo and the Bunnymens "The Killing Moon" sammen med produsent og Surnadaling Jostein Ansnes, har Camilla fått mye oppmerksomhet for musikken sin og jobber videre mot å gi ut eget materiale.

www.facebook.com/camillaskyofficial

Jo Sverre

Jo Sverre spiller ektefølt pop på rindalsdialekt. Jo Sverre har med få utgivelser allerede rukket å få flere sanger listet på NRKP1 Trøndelag og Møre & Romsdal samt blitt anbefalt på NRKP3 Urørt. Hans desemberlåt, ”Takka fer det oss ha fått” ble i desember 2016 A-lista på NRKP1 nasjonalt. Sommeren 2016 mottok Jo Sverre et stipend på Musikkfest Trondheim, som en av de mest lovende artistene i Midt-Norge. Jo Sverre er booket til Trondheim Calling, som er Norges største nasjonale musikkonferanse og showcasefestival, og skal ut på Rikskonsert-turné skoleåret 2017/2018.

“…en stemmeprakt som kan minne om både Morten Harket og Sondre Justad og en teft for melodier som vi ikke har hørt maken til på lenge…” – Skjærvafest

www.facebook.com/josverreartist

Øyvind Weiseth

Øyvind Weiseth er en norsk vokalist og låtskriver som skriver solnedgangspop både på norsk og engelsk. Inspirert av artister som Kings of Leon, Coldplay og Bernhoft, bærer musikken preg av intrikate melodier og harmonier flettet sammen med gitardrevet indie-pop.

I løpet av de siste årene har han blitt spilt støtt og stadig på NRK P1 Møre & Romsdal, samt andre lokale radiostasjoner med sine singler ’Inside Our Minds’, ’Hold On’ og ’Eventyr’. I senere tid har tekstene gått mer og mer over til norsk, og hans neste utgivelse vil være på kav halsalending.

www.oyvindweiseth.com

Billett

Stengt