Konseptslipp x Hall of Fame

Konseptslipp x Hall of Fame

Fra 200,00 NOK

Sted

Dato

5. April 2023, 22:00 - 6. April 2023, 02:00

Beskrivelse

Billettslipp 1/4! Begrenset antall billetter, så vær rask!


Da var den store dagen Snart her! Det er på tide med konseptslipp, og vi braker kvelden løs ved Heidis Bier Bar - Kristiansand sentrum. 


Underholdning:

Dolla$bae vil stå for musikken denne kvelden! Her snakker vi DJ IBIZA style! Dolla$bae står for flere hits eks: Barra Brava med Kris Winter og Player (Charabanc).

Praktisk info:
Adresse: Vestre Strandgate 27-29, 4663 Kristiansand
ID: 18+
CC/Billett: 200 kr (Ordinær) / 300kr (Fasttrack)
Dørene åpner 22.00 og varer frem til 02.00
Betjent garderobe: Ja
Medbrakt alkohol er IKKE lov
Gåavstand til togstasjon

Kjøpte billetter refunderes ikke
Gyldig ID er: pass, bankkort m/bilde og førerkort
___________________
Arrangementet er arrangert av RNNEvent! Kontakt: eyvind@rn-norway.no for en god deal

Arrangør

RNN -Rental Network Norway - arrangerer hovedsaklig arrangementer for ID18.

RNN har arrangert over 100 russekroer siden 2012, der de fleste har vært utsolgt. Vi legger vekt på kvalitet. Følg oss her for nye eventer! Booking: Eyvind@rn-norway.no eller IG: @rnnevent

Lokale

Heidi's Bier Bar - Kristiansand, Vestre Strandgate 27-29, 4663 Kristiansand

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.