Kompani Bøe

Kompani Bøe

Sted

Dato

8. Juli 2022, 20:00 - 21:30

Beskrivelse

Kompani Bøe består av noen av landets beste og mest brukte musikere. Det seg være på konsertarenaen, som studiomusiker eller tv produksjoner.

Det er mange artister som har benyttet og benytter seg av disse. Noen er:

Jonas Fjeld, Henning Kvitnes, Tove Bøygard, Frode Alnes, Ole Paus, Jørn Hoel,Vidar Busk, Lars Lillo Stenberg,Kari Bremnes, Øystein Sunde, Claudia Scott,Rita Eriksen, Trina Rein. Bare for å nevne noen.

Men det viktigste er selve Kompani Bøe som kommer til å ha urfremføring på Stangholmen av flere nye låter på deres kommende album. Et album som ble innspilt på Lyngør Fyr, og får urfremføring på Stangholmen Fyr. En flott parallell.

Musikken er skrevet av Arve Bøe og tekster av Sturle Andresen. Et samarbeid som har vart i mange år.

Musikerne som ankommer Stangholmen Fyr er:

Arve Bøe- vokal,gitar

Johny Aasgaard-vokal,gitar

Finn Tore Tokle-bass

Eivind Kløverød-trommer

NB! Sjekk ut Kompani Bøe på Spotify.

Arrangør

Lokale

Stangholmen Fyr Stangholmen Fyr, P.b 310, 4950 Risør

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.