Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Shortcuts

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Klassefesten - senior

arrangementet ble avsluttet

Klassefesten - senior

Fra 350,00 NOK

Sted

Dato

5. November 2016, 12:30 - 6. November 2016, 12:30
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Jeg gleder meg så sykt til festen på lørdag! Synes det er så sinnsykt fett at det er JEG som har den aller første skikkelige alenefesten. (Julie, 15 år)

Klassefesten - en laiv om å være tenåring. Om å passe inn. Om å kjenne sin rolle i hierarkiet. Se alle rollene og annen bakgrunnsinfo her: http://larpfactorybookproject.blogspot.no/2013/10/play-cards.html

For første gang i historien arrangeres en laiv med nedre aldersgrense 30 år!Laiven "Klassefesten" er moro og enkel å spille og krever lite forberedelser. Samtidig handler det om sterke følelser og vonde minner fra den-gang-da.

For billettprisen får du: Lunsj, workshop, rolle og laiv inkludert pizza, samt fest etterpå! Det er også mulig å overnatte hos Hanne Grasmo og delta på frokost og/eller badstue med isbading for tøffingene!

Klassefesten er et hverdagsdrama. Rollene går i 10. klasse, og alle vet hvem de er og hvilken posisjon de har, og fremfor alt; hvem de vil være og hva de streber etter. Tanken er å spille tenåringer av i dag, men ta gjerne med deg angsten, gledene og hormonene fra da du selv var 15, enten det er 15, 25 eller 45 år siden.

Vi bruker spillkort til å symbolisere den enkelte rolles status - disse kommer til å bli brukt aktivt i spill.

Rollene blir sendt ut før spillet, senest tre dager før. Når dere kommer på lørdagen kommer vi først til å gjøre en forberedende workshop der dere blir kjent med deres egen rolle, klassemiljøet og hvordan vi spiller. Spillet er tilpasset folk som aldri har vært på laiv før.

Spørsmål? Mail designer Tyra Larsdatter Grasmo tyra_strange@hotmail.com eller produsent Hanne Grasmo hanne.grasmo@gmail.com.


Lokale

Sandvang Velhus Svestadtoppen, Svestadbakken 2, 1458 Fjellstrand

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer