skip to main content

Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event?

Sjekk ut disse håndplukkede kommende!For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.
Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

KitFai /support: Gutt 20 & Way Down The Rainbow

arrangementet ble avsluttet

KitFai /support: Gutt 20 & Way Down The Rainbow

Fra 75,00 NOK

Sted

Dato

14. Februar 2020, 20:00 - 23:30

Beskrivelse

KitFai returnerer til Sub Scene fredag 14. februar!

Med energisk og melodiøs poprock blander KitFai et direkte uttrykk med store, elegante lydbilder og melankolske undertoner. Bandet ble dannet i 2013, inspirert av musikk de vokste opp med på starten av 2000-tallet. Medlemmene i KitFai har fartstid fra band som Leprous, Shevils, Over the Trees og Psyence Fiction.

KitFai slapp i 2018 albumet «The Things You Left Us». Albumet handler om å bli forlatt, savn og å ønske seg tilbake til sånn det var før. Det er et album som gjenspeiler det å føle seg sårbar og liten i en stor verden. Låtene er kontrastfylte, fra aggressive og sinte til svevende og nostalgiske. Flere av låtene fikk spilletid i NRK p3 og p13.
«...albumdebutant KitFai har klekket ut rekker av små genistreker med uimotståelig begeistringsfaktor.» - Norsk Musikkalender.

Bandet har spilt konserter i inn- og utland, med høydepunkt som Slottsfjell, OverOslo og Pstereo, samt en USA-turné sommeren 2018.

Nå er KitFai tilbake i studio for å spille inn oppfølgeren til «The Things You Left Us», denne gangen i Nabolaget Studio med Roar Nilsen som produsent. De bygger videre på fundamentet fra tidligere utgivelser, men KitFai fremstår nå som enda mer raffinerte, organiske og direkte.


Support:

Gutt 20
Gutt 20 er tre unge menn som spiller indie-rock. De synger navlebeskuende tekster om hverdagen, på norsk. Noen ganger går det fort, andre ganger litt saktere. Medlemmene har lang liveerfaring fra andre prosjekter, ga ut singel i høst og har mer musikk på vei denne våren. FFO: Modern Baseball, lange turer i skog og mark, The Killers etc.




Way Down The Rainbow
Way Down The Rainbow er et band fra Kongsberg som klarer å blø neseblod på scenen som et resultat av ren lidenskap. Det er ingen tvil om at band som Rage Against The Machine, Red Hot Chili Peppers og Foo Fighters har vært essensielle for bandets oppvekst. Bandet har blant annet spilt på klubbscener som John Dee, Rockefeller og Union samt Kongsberg Jazzfestival, for å nevne noe. Med en blanding av vill energi, sterke følelser, teknisk spilling og fryktløse opptredener kan du forvente deg en konsert på øverste hylle.

Arrangør

Lokale

Sub Scene Sub Scene, Rosenkrantz' gate, Oslo

Hjelp - FAQ

  • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

    Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

  • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

    Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

  • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

    Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

  • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

    Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

  • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

    Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer