KEN GURU

arrangementet ble avsluttet

KEN GURU

Billetter fra 50,00 NOK

Sted

Dato

5. Mars 2022, 19:30 - 22:30

Beskrivelse

KEN GURU leverer en skamløs blanding av det beste og verste fra musikkens gullalder; 00-tallet. Sounden stjeler de tungt fra pop-punk og screamo, og har forvrengte digitale lydeffekter som visker ut linjene mellom URL og IRL. De skaper melodier så søte at de vil gi deg diabetes, og gitarriff som kun storebroren din ville klart å spille på gitar. Ryktet går om at de leverer et helt sinnsykt liveshow som blåser deg rett i bakken!

Support:

Den nye Oslobaserte pop punk-kvartetten TwoMinutesHate stiller bevæpnet til tennene med melodier som penetrerer hjernebarken i et moshpitvennlig tempo! Bandet ble satt til verden rett før pandemien slo til, og etter en hard start på livet preget av karantener og restriksjoner, er de endelig klare for å spille live! For tiden jobber de også med sin første utgivelse. Fans av 90-tallets pop punk-helter som Blink 182 og NOFX bør kjenne sin besøkelsestid.

Lokale

Sub Scene Sub Scene, Rosenkrantz' gate 17, 0160 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.