Keino

Keino

Sted

Dato

21. Juli 2022, 21:00 - 22:00

Tags

Beskrivelse

KEiiNO er bandet som vant Melodi Grand Prix 2019 med låten Spirit in the Sky representerte de Norge i den internasjonale finalen. Uken etter finalen var låta nr 3 på Spotify listen for hele Europa og nr. 1 på VG lista!KEiiNO er en norsk-samisk trio bestående av rapper/joiker Fred Bujlo, vokalistene Alexandra Rotan og Tom Hugo. Fred Bujlo var finalist i Norske talenter med rapduoen Duolva Duottar. Tom Hugo har hatt mange A-listede radiolåter som soloartist. Alexandra Rotan har vært med i både Idol, MGP 2018. Han har også vært Alan Walkers live-vokalist på turnéer. Sammen utgjør de en eksplosiv musikalsk cocktail og er klare for å reise på veien i Norge og Europa.

Arrangør

Lokale

Stangholmen Fyr Stangholmen Fyr, P.b310, 4950 Risør

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.