JUMP Konferansen

18. August 2017, 17:30 - 21:30

Felix konferansesenter, Bryggetorget 3, 0125 Oslo


Jarga Art and Fashion Weekend ble etablert i 2014 for å løfte frem Norges nye fremtid på tvers av etnisitet og kultur. Hvert år starter helgen med en kvelds-konferanse hvor bla. Dominic Gorham, Haddy Jatou Njie, Josef Yohannes, Martin Andre Reinertsen og mange fler av vært gjester.

Tema for 2017 er “JUMP”. Med et ønske om å motivere, inspirere og engasjere Norges nye fremtid til å ta det neste steget inviterer vi unge foredragsholdere som i ung alder har vist fingeren til janteloven og fulgt sine drømmer og oppnådd suksess.

Dette er en konferanse du ikke ønsker å gå glipp av!

Årets foredragsholdere:

Maiuran Loganathan (19), Seriegründer

Maiuran er student ved USAs mest selektive universitet, Minerva Schools (1.9%) og seriegründer ved siden av. Som 18-åring fullførte han videregående skole på to år, samtidig som han arrangerte en internasjonal klimakonferanse for å skape reelle løsninger på bærekraftsutfordringene. Etter å ha startet sitt første selskap som 16-åring jobber han nå med en delingsøkonomi-plattform som skal binde sammen næringslivet med utdanningsløpet. Maiuran har god erfaring med å holde foredrag og har stått på scenen under NHOs årskonferanse 2017, SXSWEdu i Austin, Bett Show i London og Universum-konferansen i Madrid.

Lauga Oskarsdottir (28), Leder av StartupLab

Lauga er født på Island, oppvokst i Norge og skolert i Internasjonal ledelse i New York ved Berkeley College. Hun er medgründer av United Influencers Media Group og Mesher. United Influencers har på kort tid blitt det ledende agenturet for bloggere og digitale opinionsledere i Norge og Sverige. Lauga brenner for mennesker, selskaper og teknologi som utfordrer status quo.


Og mange fler.


Dette er en konferanse du absolutt ikke vil gå glipp av.

Vi skal dit. #Hvorskaldu

Attendance

Stengt