Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

Julekonsert 2022

arrangementet ble avsluttet

Julekonsert 2022

Fra 0,00 NOK

Sted

Dato

10. Desember 2022, 16:00 - 18:00

Beskrivelse

Jaer skoles musikkorps og Nesodden storband inviterer til julekonsert

Arrangør

I 1937 ble Jaer Skoles Musikkorps stiftet av en daværende lærer. Siden det har mye forandret seg. Ikke bare antall av spilleglade medlemmer, men også stil og spillenivå. I starten var medlemstallet rundt 10, i dag presenterer korpset seg med et antall på 16. Korpset jobber bredt med musikk fra alle sjangere. Vi har siden 2004 hatt tradisjon å holde julekonsert siste søndag før jul og har i de siste årene framført flere revyer og musikaler (Jonas i Jungelen, Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen, osv.).

Lokale

Elevkantina inngang nord, Kongleveien 2, 1450 Nesoddtangen

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer