Julefeiringens historie

Julefeiringens historie

Billetter fra 60,00 NOK

Online arrangement

Dato

9. Desember 2022, 18:00 - 20:00

Beskrivelse

Varmt velkommen til alle i familien. Dette blir en magisk kveld der vi blir kjent med julen slik den ble feiret før i tiden. Vi får svar på hvorfor vi spiser den maten vi spiser, hvorfor vi gir hverandre gaver og ikke minst- hvorfor har vi et tre stående midt i stuen? Dette blir en kveld med masse godfølelse og nostalgi.

Det blir koselige fortellinger, litt sanger og hvem vet- kanskje julenissen selv titter innom også, sånn at de minste kan få fortalt ham hva de ønsker seg til jul.

Benk dere ned foran skjermen med varm gløgg og et par pepperkaker og la Lena ta dere med på en uforglemmelig reise gjennom julens historie.

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.