skip to main content

Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event?

Sjekk ut disse håndplukkede kommende!For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.
Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

Jubileumskonsert - Chorus Mixtus 40 år

arrangementet ble avsluttet

Jubileumskonsert - Chorus Mixtus 40 år

Fra 170,00 NOK

Sted

Dato

11. November 2022, 19:00 - 21:30

Beskrivelse

I år feirer Chorus Mixtus 40 år – og vi vil ha med deg på festen! Chorus Mixtus er det blandede koret på Det juridiske fakultet i Oslo, og har sunget til hverdags og fest siden 1982. 


Årets begivenhet bli ekstra stas med jubileumskonsert i Universitets aula, hvor du vil få høre fengende medleyer, sarte ballader, gamle slagere og nye hits i en storslagen oppsetning du ikke vil gå glipp av. Etter konserten vil feiringen fortsette på jusstudentenes bar - Frokostkjelleren som ligger i Univeristetshagen.

 

Juristforeningen

Rabatert billett kan kjøpes av Juristforeningens medlemmer. Medlemsbevis må da fremvises i døren.

 

Tilgjengelighet

For adgang for rullestolbrukere finnes det egen inngang på byggets bakside i Universitetshagen. Fra Universitetsplassen tar du til høyre rundt hovedbygningen. Dør nummer tre på baksiden leder inn til en "gullheis" som tar deg opp til Aulaen. For å komme inn til heisen ring nummeret som står på skiltet ved døren og Aulaens vertskap vil låse opp.

Arrangementet har ingen aldersgrense.

Arrangør

Lokale

Universitetetsaulaen Universitetetsaulaen, Det juridiske fakultet, Universitetet i Oslo, Karl Johans Gate 47, 0162 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer