Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

Jubileumskonsert - Chorus Mixtus 40 år

arrangementet ble avsluttet

Jubileumskonsert - Chorus Mixtus 40 år

Fra 170,00 NOK

Sted

Dato

11. November 2022, 19:00 - 21:30

Beskrivelse

I år feirer Chorus Mixtus 40 år – og vi vil ha med deg på festen! Chorus Mixtus er det blandede koret på Det juridiske fakultet i Oslo, og har sunget til hverdags og fest siden 1982. 


Årets begivenhet bli ekstra stas med jubileumskonsert i Universitets aula, hvor du vil få høre fengende medleyer, sarte ballader, gamle slagere og nye hits i en storslagen oppsetning du ikke vil gå glipp av. Etter konserten vil feiringen fortsette på jusstudentenes bar - Frokostkjelleren som ligger i Univeristetshagen.

 

Juristforeningen

Rabatert billett kan kjøpes av Juristforeningens medlemmer. Medlemsbevis må da fremvises i døren.

 

Tilgjengelighet

For adgang for rullestolbrukere finnes det egen inngang på byggets bakside i Universitetshagen. Fra Universitetsplassen tar du til høyre rundt hovedbygningen. Dør nummer tre på baksiden leder inn til en "gullheis" som tar deg opp til Aulaen. For å komme inn til heisen ring nummeret som står på skiltet ved døren og Aulaens vertskap vil låse opp.

Arrangementet har ingen aldersgrense.

Lokale

Universitetetsaulaen Universitetetsaulaen, Det juridiske fakultet, Universitetet i Oslo, Karl Johans Gate 47, 0162 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer