skip to main content

Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event?

Sjekk ut disse håndplukkede kommende!For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.
Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

Jone & Daskeladden

arrangementet ble avsluttet

Jone & Daskeladden

Fra 200,00 NOK

Sted

Dato

18. Mai 2024, 23:00 - 19. Mai 2024, 00:30
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer

Beskrivelse

Bak artistnavnet JONE finner vi 27-år gamle Jonas Nes Steinset fra Lier. Siden 2020 har han spesialisert seg på allsangvennlig og fengende festmusikk. Han er blitt sammenlignet med navn som TIX, Cir.Cuz og Halva Priset, og sammen med sin faste partner Daskeladden har han også varmet opp for bl.a. Hagle, Ringnes Ronny, TIX og Staysman. I 2021 ble JONE Spellemann-nominert i kategorien festmusikk, og han mottok dessuten gulltrofé for singelen «Eventyr», som også han har mottatt platinum for.Det blir garantert fest når JONE og hans faste kompanjong Daskeladden går på scenen. Med singler som «Eventyr», «Et sted på Montebello» og «Livet på bøgda» har de allerede oppnådd over 35 millioner streams, mottatt Spellemann-nominasjon og gullplate.Året 2023 deltok han i Grand Prix med låten «Ekko inni meg» med artisten Silke og den er nå streamet over 13,5 millioner ganger og mottatt 2x platinum. Jone har spilt på mange store festivaler rundt i Norge og i år kommer det nye låter og nye scener/festivaler skal besøkes. Hans faste makker Daskeladden er selvsagt med på alle gigs. Daskeladden er å høre på Jone sine låter, men også vært en del av låter med artister som Crashville, Skei & PT, Aaron & Gaaseby og ikke minst Ingemars.2024 blir året det kommer flere nye låter og det har allerede startet med sangen «Trøbbel i Paradis» som klatrer på diverse lister, før det kommer en ny sang nå i slutten av Mars som vi vet at du lærer deg utenat veldig fort.Vi lover en heftig konsertopplevelse!

Arrangør

Kultur og Uteliv er en ledende leverandør av underholdningstjenester i hele Norge i form av impresario virksomhet og tekniske løsninger til egne artister. Vi leverer festen bruker vi som slagord og JA - vi kan fest. Fra kjente og ukjente band og artister, råd og veiledning i henhold til ditt event. Vi har 20års erfaring på godt og vondt som vi bruker som argument for dagens eventer. 

Vi leverer artister til de private aktørene som bryllup, sommerfest og lignende, men også til små/store puber/restauranter, festivaler og firma-event. 

​PRØV OSS - VI TAR MER ENN GJERNE UTFORDRINGEN!

Lokale

Casa Event Holmestrand, Langgaten 46, 3080 Holmestrand

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer