skip to main content

Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event?

Sjekk ut disse håndplukkede kommende!For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.
Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

Jon Ultvedt "Bluespastoren"

arrangementet ble avsluttet

Jon Ultvedt "Bluespastoren"

Fra 100,00 NOK

Sted

Dato

6. Juli 2019, 15:00 - 16:30

Beskrivelse

Velkommen til en musikalsk lørdag med ”Bluespastoren” – hvor ”livets blå toner”  blandes med gledens gospelrytmer.

 ”Bluespastoren” - Jon ”Rev. John” Ultvedt bruker musikk og sang som språk og kommunikasjonsform til å nå mennesker. Han har i snart 20 år holdt konserter og opptredener – enten alene eller med band. Han synger og spiller selv piano og Hammond B3. I tillegg har han skrevet mye av musikken han fremfører, selv. Blues, gospel og andre former for rytmisk musikk ligger hans hjerte nær, men hans repertoar favner vidt i ulike sjangre. Det har vakt oppsikt at en tidligere pastor og Colombia-misjonær reiser rundt med eget bluesband og opptrer like naturlig på bluesklubber og puber som i kirker og bedehus. ”Bluespastoren” – sannsynligvis landets eneste pastor med eget bluesband - ga i 2002 ut plata ”Two-Fisted Pastor”. I 2006 kom plata ”STRANGER”.  I 2010 kom ”Da jeg kom fram til perrongen hadde toget nettopp gått” – med bare norske tekster.

Året 2015 brukte Jon ”Rev. John” Ultvedt til å spille ”UDØDELIGE AAGE-SANGER I NEW-ORLEANS STIL”. Med fullt 10-manns band stod han i spissen for en CD-innspilling – og konserter i kirker og kulturhus. Avisa Vårt Land omtalte CD´en slik: ”Forrykende hallelujazz” – En festreise til både himmelske og bluesjazzaktige breddegrader.”

Da Rev. John samme år for første gang var invitert til å delta på Skjærgårdssang i Langesund var det, etter mottakelsen å dømme, midt i blinken for publikum.  Olav Solvang i avisa Vårt Land skrev: “Et forkynnende fyrverkeri var også Reverend John, pastor og Colombia-misjonær Jon Ultvedt. Ikke minst hans tolkning av Aage Samuelsen i blues og gladjazz-takt.”

 Jon ”Rev. John” Ultvedt er opprinnelig fra Halden, og har etter mange år i blant annet Skien og Colombia flyttet tilbake til Østfold, hvor han nå er bosatt på Mysen.

Lokale

Fangekasa misjonssenter Fangekasa misjonssenter, 1798 Aremark, 1798 Aremark

Hjelp - FAQ

  • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

    Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

  • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

    Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

  • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

    Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

  • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

    Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

  • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

    Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer